реклама

реклама

16 квітня голова Смілянської районної державної адміністрації Олександр Беззубий зустрівся з заступником голови обласної державної адміністрації Костянтином Омаргалієвим. В ході зустрічі обговорено перелік основних місцевих доріг, які насамперед потребують ремонту.

d64d18f0bf12d81a3c4c13bc4aac0fff Про це повідомляють у Смілянській РДА.

Зокрема, йшлося про дороги О-240105 Городище – Буда-Орловецька – Н-01 (по с. Мале Старосілля) і 0 – 241311 м. Сміла – Березняки – ст.Райгород – Кам′янка та необхідність виділення коштів з Дорожнього фонду на ремонт одних із найпроблемніших для водіїв ділянок доріг.

З метою фінансового забезпечення робіт з ремонту доріг загального користування необхідне належне співфінансування з коштів місцевих бюджетів.

«Сподіваємося, що сільські ради долучаться до цього процесу, а також сільгоспвиробники, які ведуть свою господарську діяльність на території населених пунктів, не повинен залишитись осторонь і малий бізнес – спільні зусилля стануть прикладом об’єднання громади району навколо  життєво значущих для усіх жителів справ. Зрештою, ми всі користуємося нашими дорогами. Тож кожен з нас зацікавлений у їхньому якісному ремонті», – пишуть в райдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100