реклама

реклама

1460352292_zavantazhennya Внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом нападу на працівників поліції, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Установлено, що 53-річний житель м. Черкаси, чекаючи в приміщенні адміністративної будівлі Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській на прибуття дільничого офіцера поліції для надання пояснень, виявив агресію та ударами свого ножа наніс тілесні ушкодження 3 працівникам зазначеного відділу поліції.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, на цей час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та оголошення про підозру.

Наразі процесуальними керівниками Черкаської місцевої прокуратури надано низку вказівок, спрямованих на встановлення фактичних обставин події, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законного й неупередженого процесуального рішення.

Хід розслідування вказаного кримінального провадження взято на контроль керівництвом Черкаської місцевої прокуратури.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба  прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 мер 18.04.2018 08:22
пильний договоришся му*ак. за мусора відповиси
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Пильний 17.04.2018 19:08
Людей убивають и вбивцям дають по сім років, а то і три роки умовно. А за поранених "мусорів" обіцяють дати довічно... Чому така вибірковість?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Черкащанин 17.04.2018 17:50
От бовдур! За поранення поліцейського загримить на нари на добрячий строк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100