реклама

реклама

Вранці 13 квітня працівники Знам’янського загону відомчої воєнізованої охорони і Христинівської дистанції колії регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» затримали 30-річну мешканку міста Христинівка під час спроби чергової крадіжки деталей верхньої будівлі колії на 170-ому км перегону Монастирище – Христинівка.

images При затриманні жінка зізналася в участі ще в двох фактах скоєння крадіжок, а також в тому, що діяла з метою здачі деталей на брухт та отримання грошової винагороди. Зокрема, мова йде про випадки 31 березня і 7 квітня, коли загалом на зазначеному перегоні були викрадені понад 258 закладних болтів в зборі, 26 клемних болтів в зборі і 7 одиниць підкладок. За словами затриманої, попередні крадіжки здійснювалися у період з 4-ої до 6-ої години ранку.

Крім того, за попередньою інформацією, місцева мешканка чинила злочинні дії спільно зі стороннім чоловіком, особа якого наразі встановлюється. Тим часом триває робота в рамках досудового слідства. Робота проводиться слідчими органами Христинівського відділу поліції.

Про це повідомляє прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Уманский Еврей 19.04.2018 02:05
Во что превратили страну. Кошмар
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Пильний 18.04.2018 21:50
А хто приймав цей нібито брухт?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Volodimir Rebel 18.04.2018 18:37
А що,хіба у Христинівці не було кому запропонувати своїм безробітним роботу з ГІДНИМ заробітком?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100