реклама

реклама

В Умані на базарі поліцейські затримали чоловіка з гранатою.

800px-F1_grenade_Soviet_RCR_Museum Про це інформують в Уманській місцевій прокуратурі.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на території одного з базарів перебуває чоловік, який при собі має предмет схожий на гранату. Працівники поліції, прибувши за викликом на місце події помітили чоловіка, схожого за описом на особу, про яку йшлось у повідомленні. Під час спілкування молодик пояснив, що він дійсно при собі має предмет, схожий на гранату та запал до неї, які знайшов.

Під час поверхневого огляду чоловіка, поліцейські виявили гранату «Ф1» та запал «УЗРГ-2М». Вилучені предмети направлено на експертне дослідження.

Слідчим відділенням Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Наразі проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на встановлення усіх фактичних обставин справи.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі Уманської місцевої прокуратури.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Пішов ти, неуманський! 20.04.2018 09:44
Кажеш, тупенький, що Турчинову треба "дякувать"? Так це ж твій путлєр розказував про знайдені у шахтах установки "Бук" і про все, що "куплєно в ваєнторгах". Не перекладай з хворої голови на здорову, падаль! Відповідальніст ь за війну - на мерзоті, яка фанатіє від смердючих портянок окупанта-чужинця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Пішов ти, неуманський! 20.04.2018 09:43
Цитую Уманский Еврей:
Скажите спасибо Турчинову и Порошенко что у народа оружие и гранаты на руках. Ужас!

Скажу "спасібо" тупим ублюдкам типу тебе, які у 2014 році горлопанили:"путєн, ввєді вайска!"А тепер розхльобує не тільки Україна - у Ростовській області твоєї улюбленої ерефії мєнти вже просто сходять з розуму від кількості бандитських нальотів із застосуванням зброї від бандюків з "ЛНР"-"ДНР". Навіть у мацкві лідера бандитського "Оплоту" шльопнули свої ж прямо за столиком у ресторані.
Я вже не кажу про зброю на руках у "цивільних" на Кавказі - у Дагестані, Чечні, Абхазії, Інгушетії. Все частіше у зведеннях федеральних поліцаїв фігурує застосування вогнепальної зброї на території дедалі більш неспокійної Кубані...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Уманский Еврей 20.04.2018 03:08
Скажите спасибо Турчинову и Порошенко что у народа оружие и гранаты на руках. Ужас!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100