реклама

реклама

Нині у Черкасах 18 дітей мають статус члена сім’ї загиблого (померлого) учасника АТО. 101 особа з числа дітей учасників АТО отримують соціальну стипендію в розмірі 1180 грн. на місяць. Загалом на ці потреби щомісяця виділяється близько 120 тисяч гривень.

image.php – На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 № 1045 «Деякі питання виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів» та  № 1047 «Про розмір стипендій у державних та комунальних закладах, наукових установах» департамент соціальної політики здійснює виплату соціальних стипендій деяким категоріям студентів (курсантів), в тому числі особам, які визнані учасниками бойових дій (з числа учасників АТО), та їх дітям; дітям, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення АТО, – говорить директор департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Олег Гудзенко.

Також на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей» в 2017 році комісією виконавчого комітету Черкаської міської ради  з розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю – учасників антитерористичної операції про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення ухвалено рішення щодо надання грошової компенсації 15 особам, у 2018 році – 8 особам.

При розрахунку грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення до складу сімей були включені 17 неповнолітніх дітей, на яких також нараховувалася компенсація.

Про це повідомляє департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100