реклама

реклама

58db640bd6a83- Традиційно навесні упорядковуємо та озеленюємо території населених пунктів. Цієї суботи, 21 квітня, на Черкащині, як і по всій Україні, відбудеться День довкілля та День благоустрою. Вони заплановані в межах акції «За чисте довкілля» відповідно до Указу Президента, а також Постанови КМУ.

– У цілому ж заходи з благоустрою територій проходять у квітні-травні, – каже перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Тож, запрошую усіх небайдужих долучитися. Відповідний план робіт розроблений в межах розпорядження голови обласної адміністрації, визначено й відповідальних виконавців.

Поміж основних заходів, за словами першого заступника, упорядкування та приведення в належний стан парків, скверів, прибудинкових територій, дитячих, спортивних майданчиків, об’єктів масового перебування та відпочинку населення. Також прибирання вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту, облаштування кладовищ, меморіальних комплексів. А ще – посадка дерев та кущів, прибирання газонів і квітників, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення берегів водойм та ін.

– Благоустрій територій залежить, насамперед, від рівня виховання кожного з нас та шанобливого ставлення до довкілля, – наголошує Віталій Коваль. – Водночас керівники районів, міст та громад мають з максимальною відповідальністю поставитись до реалізації запланованих в межах акцій заходів, зокрема посилити контроль за утриманням територій, активізувати роботу муніципальних інспекцій, адміністративних та інших комісій.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Толока 20.04.2018 09:26
Всі підемо на толоку, ледарі тільки спостерігають, за тим як всі прикрашають місто. Раби працюють коли бачать батіг або кусень хліба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Гуляв би ти лісом 19.04.2018 19:16
Жоден указ президента і жодне розпорядження кабміну не можуть порушувати Трудове законодавство і Конституційне право людини на відпочинок у її законний вихідний!
Коваль, д****б, ти оплатиш людям їх роботу замість комунальників чи збираєшся по-рабськи припахать бюджетників у "кращих" традиціях комуняк?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100