реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні працівникам ПАТ «Черкасиобленерго» виплатять аванс за квітень у розмірі 50 відсотків від посадових окладів, в установлені строки відповідно до умов колективного договору. Вперше за останні два роки виплата авансу на підприємстві відбувається вчасно.
images – Це дійсно дуже знаменна подія для нашого підприємства. Такого не було, вдумайтеся, вперше із серпня 2016 року, працівникам своєчасно виплачують аванс. Тому, я просто щасливий і сподіваюся, що відтепер це буде не тимчасовим явищем, а знову стане нормою життя компанії, – підкреслив голова профкому Товариства Олександр Чорний.

Виконання умов колективного договору, на думку голови профспілкового комітету є підтвердженням того, що ситуація на ПАТ «Черкасиобленерго» стабілізується, і розвиток підприємства триває. Також, як і обіцяло керівництво Товариства, до кінця квітня працівники РЕМів будуть забезпечені спецодягом, чоботами та захисними касками.

Проте, основним завданням ПАТ «Черкасиобленерго» на сьогодні, залишається повернення боргу ПАТ “Азот”. Це  дасть можливість розвивати підприємство, проводити розрахунки з ДП «Енергоринок», виконувати інвестиційну програму та підвищувати якість наданих послуг споживачам.

Про це повідомляє сайт ПАТ «Черкасиобленерго».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100