реклама

реклама

З початку року на сьогодні до місцевих бюджетів Черкаської області надійшло 1,528 млрд.грн. податків, що на 32 млн.грн. більше, ніж за чотири місяці минулого року.

Найзначніші находження – від податку на доходи фізичних осіб – 941 млн.грн. Частка надходжень від ПДФО становить 61,6 відс. у  надходженнях до місцевих бюджетів Черкаської області.

Другий за обсягом надходжень платіж до місцевих бюджетів – єдиний податок, якого перераховано 273,3 млн.грн. – на 9 млн.грн. більше, ніж торік за чотири місяці.

Земельного податку та орендної плати за землю перераховано в сумі 194 млн.грн.

Також надійшло 19 млн.грн. податку на нерухоме майно і 1,2 млн.грн. транспортного податку. Частка податку на майно (складається з податку на нерухоме майно, відмінного від земельної ділянки, земельного та транспортного податку) у місцевих бюджетах Черкаської області становить 14 відс.

Головне управління ДФС у Черкаській області дякує платникам області за відповідальне ставлення до сплати податків і вклад у розвиток регіону.

За чотири місяці п.р. очікується збір до державного бюджету у сумі понад 1,3 млрд. грн. податків, до місцевих надійде 1,8 млрд.грн. Надходження єдиного внеску сягнуть понад 1,3 мільярди гривень.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Сотник 20.04.2018 18:50
А чиновники, з місцевих адміністрацій, вдячні ДФС за проведену роботу зі збору і адмініструванню податків - тепер дерібанити-непередерібанит и !!! До кінця року буде - понад 6 млрд !!! Уявляєте які апетити зараз з'являться у "чуваків"?!!! А чи зміниться щось на краще в нашій області? Сильно сумніваюсь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100