реклама

реклама

20 квітня 2018 року постійні комісії обласної ради завершили розгляд питань, що подано до порядку денного двадцять другої сесії обласної ради.

Спільними для них були питання, що стосувалися обласного бюджету. Так, члени комісії заслухали і затвердили звіт про виконання обласного бюджету за 2017 рік, а потім погодили внесення змін до нього на 2018 рік.

1524207928_k-002 Далі кожна з них розглянула профільні питання. Так, постійна комісія з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій під головуванням Костянтина Омаргалієва підтримала проекти рішень щодо припинення державному підприємству «Кам’янське лісове господарство» права користування мисливськими угіддями і надання ТОВ «Мисливське товариство «Тимошівське» у користування мисливських угідь для ведення мисливського господарства в лісових масивах Тимошівського лісництва ДП «Кам’янське лісове господарство».

Далі було обговорено і підтримано програму надання шефської допомоги, фінансування заходів, спрямованих на підвищення рівня бойової готовності військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України на 2018 – 2022 роки та комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту області, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення регіонального матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2018 – 2019 роки.

Потім після заслуховування інформації начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олени Звягінцевої про хід виконання обласної програми вилучення, утилізації, знищення та знешкодження непридатних або заборонених до використання пестицидів і агрохімікатів і тари від них на 2016-2018 роки погодили внесення змін до неї.

1524207942_k-001 Підтримано також внесення змін до рішення обласної ради від 03.06.2016 № 5-2/VII «Про обласну програму охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки.

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини, яке вів її голова Геннадій Лошков, було розглянуто проекти рішень «Про Програму територіальної оборони Черкаської області на 2018-2022 роки» та «Про затвердження Антикорупційної програми Черкаської обласної ради на 2018 рік».

Далі члени комісії погодили внесення змін до низки обласних програм, а саме: підтримки діяльності органів виконавчої влади на 2016-2020 роки; забезпечення правопорядку, запобігання і протидії корупції в області на 2016-2020 роки; підвищення рівня безпеки дорожнього руху на період до 2020 року, а також до рішень обласної ради – «Про перспективний план формування територій громад Черкаської області» та «Про структуру і чисельність виконавчого апарату обласної ради».

Окрім того, члени комісії погодили внесення змін до складу комісії з оцінки корупційних ризиків у діяльності Черкаської обласної ради та до складу постійної комісії Черкаської обласної ради.

На завершення розглянули і взяли до відома лист Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства про представлення проектів рішень щодо надання у користування мисливських угідь на пленарних засіданнях.1524207868_k-006

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту, яке провів її голова Павло Захарцев, заслухано інформацію про хід виконання рішення обласної ради від 24.04.2015 № 39-2/VI «Про обласну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки».

Потім члени комісії розглянули питання про зміну найменування Смілянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням та затвердження Положення у новій редакції і погодили призначення Ярослава Перевіспи на посаду директора комунального закладу Черкаської обласної ради «Обласний соціальний центр матері та дитини».

Ними обговорено також лист голови Федерації профспілок Черкаської області щодо ситуації на підприємстві ПАТ «Дашуківські бентоніти» с. Дашуківка Лисянського району та звернення громадської спілки «Черкаська обласна спілка ветеранів Афганістану та учасників бойових дій».

Про це повідомляє виконавчий апарат обласної ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100