реклама
Sucurity Police

реклама

16 квітня було оновлено ефірну сітку Філії ПАТ «НСТУ» «Черкаська регіональна дирекція». Змінився і контент, що транслюється на телеканалі. Основною метою перетворень у ході реформування НСТУ є використання якісного матеріалу. У новій сітці філії додалися суспільно-важливі програми, документальні фільми, серіали та мультфільми. Так, з 16 квітня стартують покази документальних фільмів. Ці стрічки були закуплені спеціально для трансляції на телеканалах Суспільного. Нові фільми досить різноманітні: це дослідження традицій та культур різних народів світу, природи та  історії.
unnamed
Телепередача «Смаки культур» – це кулінарний екскурс світом. У кожній серії презентується одна страва. Із циклу «Таємниці підводного світу» глядачі дізнаються про безліч див природи та чудернацьких морських істот Світового океану. Документальний серіал «Незвіданими шляхами» присвячений мандрам.

Цикл фільмів «Неповторна природа» відкриє для глядачів світ гейзерів, діючих вулканів та дивовижних скель. Усі вони створені магічними силами природи.

В ефірі регіональних мовників відбудеться прем’єра кулінарного шоу «Енеїда», пізнавальної програми про літературу «Букоголіки», повернеться в ефір «Культурна афіша здорової людини».

Щосуботи та щонеділі вранці до уваги маленьких глядачів 2 сезони мультсеріалу «Принцеса Сіссі» (52серії).

Базовий контент Філії «ПАТ «НСТУ» «Черкаська регіональна дирекція» збереже свої позиці в ефірі. Ранкове розважальне шоу із випусками новин глядачі каналу «Рось», як і раніше, дивитимуться в прямому ефірі з 07:00 до 09:00. У ранковій студії бувають творчі цікаві,
неординарні люди та небайдужі громадяни. Жителі області із задоволенням розпочинають свій день у компанії бадьорих ведучих не тільки в будні, а й у вихідні.

У будні о 19:20 в ефірі каналу виходить вечірня програма «Тема дня» . Ми обговорюємо і аналізуємо з експертами в студії актуальні та суспільно важливі теми регіону.

Щомісяця на телеканалі «Рось» та радіо «Рось» у рамках Всеукраїнського медіа-проекту #Звіти_наживо чиновники звітують перед громадою, відповідаючи на запитання глядачів та експертів у студії. Суспільне мовлення в партнерстві з Громадським рухом “Чесно” хоче змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю. Вже 20 квітня  черкащани спілкуватимуться із Олександром Шабатіним, директором департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської облдержадміністрації.

“З 16 квітня Черкаська дирекція, як і всі інші філії, перейшла на уніфіковану сітку мовлення. З програм власного виробництва залишились новини, ранкове ток-шоу і вечірня суспільно-політична програма «Тема дня». Проте, щотижня ми намагаємось урізноманітнювати наш ефір. Нині розпочали підготовку циклу роликів «Черкащина надихає» і «Черкащани надихають», аби привернути увагу глядачів до туристичних принад нашого краю й розповісти про неординарних земляків.

Цього тижня будемо багато говорити про літературу й популяризацію друкованого слова, адже в Черкасах 20-22 квітня проходитиме Книжковий фестиваль. З організаторкою заходу Людмилою Фіть вже мали можливість поспілкуватись у прямому ефірі програми «Тема дня», а ось у вихідні десант учасників фестивалю «висадиться» в нашій ранковій студії. Серед гостей, на яких чекаємо, Володимир Лис, Василь Шкляр, Дара Корній, Мирослав Дочинець, Артем Чех, Максим Кідрук та багато інших. Тож, у суботу з 8:00, а в неділю з 9:00 допоможемо глядачам відчути фестивальну атмосферу не відходячи від телеекранів.

Триває проект #Звіти_наживо, до участі в якому раз на місяць ми запрошуємо представників влади регіону. Наступний прямий теле- й радіоефір – 20 квітня. Цього разу нашим гостем буде директор департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської облдержадміністрації Олександр Шабатін. Сподіваюсь, зможемо отримати відповіді на запитання, які хвилюють багатьох жителів області. Зокрема, за яким принципом нині відбувається фінансування галузі, коли відчинить двері відбудований після пожежі Черкаський драмтеатр, або чи бракує сфері культури професіоналів. Оскільки наше спілкування відбудеться в день відкриття Черкаського книжкового фестивалю, тож не оминемо увагою й тему державної політики щодо підтримки книговидавництва в Україні”, - зазначила продюсерка філії Олена Баніна.

У новій сітці мовлення збережеться і кількість випусків на день «Черкаської служби новин» – по буднях: вранці о 07:30, 08:00 та 08:30, вдень о 13:30, і ввечері - три випуски: 17:00, 19:00 і 20:40. Є ще суботній випуск новин о 19.00. Команда інформаційників тримає руку на пульсі  – повсякчас у вирі подій міста і області. В ефірі радіо – 4 випуски новин на день.

Наразі у філії автори проектів, що пройшли пітчинг ідей, готуються до наступного етапу – захисту.

реклама

Коментарі  

 
+8 #5 Де знайти відео? 22.04.2018 22:30
Де можна побачити публікацію про те, що було у студії з Шадатіним? Кажуть, звільнена ним народна артистка Заінчковська з тріо "Вербена" затюкала його в ефірі, як математика, занадто далекого від культури - а він у своє оправдання промукав тільки, що він не математик, а фізик))) Якщо не прибрехали - я таку ржаку подивився б. "Прочерк", не виставите відео?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 .Браво, Рось! 22.04.2018 17:03
Цитую Оце так програма!:
дивна підбірка: "чудернацькі морські істоти" - "Принцеса Сісі" - чинушку Олександр Шабатін

Якраз прекрасна логічна цепочка "чудернацьких істот")))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Глядач 22.04.2018 13:13
Як жваво написано про той нудняк, що його намагається згодувати глядачеві телеканал "Рось". Особливо надихає назва програми "культурна афіша здорової людини" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Оце так програма! 21.04.2018 13:49
Якась дивна підбірка тем:про "чудернацькі морські істоти" - про "грязеві гейзери" - про мульфільм "Принцеса Сісі" - і раптом про дрібного чинушку з ОДА Олександра Шабатіна :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Валерій 20.04.2018 15:56
:-) Зрозуміло єдине - ппц місцевому мовнику. Буде все, що завгодно крім місцевої продукції. Ох і рехформатори!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100