реклама

реклама

 

З метою укомплектування кваліфікованими кадрами вільних вакансій інспектора патрульної поліції в Управлінні патрульної поліції у місті Біла Церква, спеціалістами Жашківського районного центру зайнятості було організовано ярмарок вакансій, у якому взяли участь 23 безробітних.

 

поліція

Вакансії презентували представники Білоцерківського Управління патрульної поліції - старший інспектор з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції Євгеній Мамушкін та старший інспектор з особливих доручень відділу зв’язків з громадськістю департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції Олена Дашутіна.

Поліцейські детально ознайомили присутніх з етапами відбору інспекторів патрульної поліції, з необхідними якостями та навичками, умовами праці, розміром заробітної плати та обов’язками патрульних.

«Інспектор патрульної поліції забезпечує публічний порядок та безпеку, запобігає, виявляє та припиняє кримінальні та адміністративні правопорушення, слідкує за дотриманням безпеки дорожнього руху та надає допомогу особам, які з особистих, економічних, соціальних причин, або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують її», - зазначила старший лейтенант поліції Олена Дашутіна.

Також учасники ярмарку отримали буклети з телефонами гарячої лінії та інформацією про офіційний сайт Департаменту патрульної поліції, на якому можна зареєструватися та подати заявку для проходження конкурсу на зазначену вакансію.

Про це повідомляє Жашківський РЦЗ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Перехожий 22.04.2018 21:03
Колись прийом до "органів" за оголошенням являвся найгіршою ознакою. Щось непевне у "датському королівстві"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100