реклама
Sucurity Police

реклама

За добу, 19-12 квітня, рятувальники в області ліквідували 6 пожеж, внаслідок яких 1 особу травмовано. Під час ліквідації пожеж співробітники ДСНС встановили, що 3 з них виникли через необережність під час куріння.

IMG-5ee4fb786218a90f6effef96fc4d5e08-V

19 квітня у Черкасах у 9-поверховому житловому будинку на вулиці Сергія Амброса виникла пожежа в квартирі на 1-му поверсі. Причиною став недопалок кинутий з верхніх поверхів житлового будинку. Завдяки тому, що вогонь вчасно виявили господарі квартири, вогонь вдалося ліквідувати швидко та з найменшими збитками.

IMG-179d194082bd57b7bbcc432e17ea959b-V

20 квітня у Смілі на вулиці Соборній виникла пожежа житлового будинку. 62-річний співмешканець господарки прокинувся від того, що вогонь по ліжку став обпікати його тіло. Чоловік спробував загасити полум’я власноруч, проте йому це не вдалося. На цей час прибули рятувальники з 12-го Державного пожежно-рятувального підрозділу, які не тільки швидко ліквідували вогонь, а і евакуювали на свіже повітря 82-річну господарку будинку, яка відпочивала в іншій кімнаті. Внаслідок пожежі чоловік отримав опіки рук та ноги ІІ ступеня та був направлений до лікувального закладу.

Цього ж дня о 04:40 загорівся житловий будинок у Золотоноші. Сусіди повідомили рятувальників із 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини про загорання на вулиці Кузнецова. Співробітники ДСНС прибувши на місце виклику швидко ліквідували пожежу, яка ще до їх прибуття знищила покрівлю на площі 20 кв.м та охопила на вікна з дверима. Цього разу недопалок забула загасити 78-річна господарка будинку.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100