реклама

реклама

Будучи школярем, завжди переймаєшся питанням: «Яке воно, навчання в університеті? Та й який він сам, вищий навчальний заклад, що в ньому такого, чого немає в школі?» Як свідчить електронна пошта та офіційні сторінки Уманського національного університету садівництва у соціальних мережах, такими питаннями напередодні вступної кампанії переймається кожен майбутній абітурієнт. І багато з них прагнуть більше дізнатися саме про наш навчальний заклад, адже майже 175 років він знаходиться в авангарді освіти і науки.

DSC_0710

Саме тому традиційним для нашого навчального закладу стало проведення Днів відкритих дверей. Під час даних заходів кожен школяр, разом з класом, батьками чи й просто сам, може завітати до університету, ознайомитися з його факультетами та спеціальностями, пройнятися духом енергії та незгасимого запалу, що витає студмістечком. Враховуючи значну зацікавленість потенційних абітурієнтів, такі заходи проводяться двічі на рік: восени, коли яскрава позолота листя надихає на пізнання вікових мудрощів і наукових постулатів, та навесні, коли смарагдове листя символічно сповіщає про початок нового етапу життя.

DSC_0732

Тож у сонячний квітневий день територія студмістечка Уманського НУС сповнилася дзвінкими голосами молоді. Це школярі з різних районів Одеської, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської областей із захопленням і здивуванням слухали неймовірні історії древнього та вічно молодого УНУСа. Оригінальні експозиції факультетів, екзотичні рослини з оранжерейного комплексу, екологічно чиста територія студмістечка, приязні та комунікабельні студенти і викладачі – все вражало юних відвідувачів і створювало позитивний настрій. А під час незвичайної та цікавої екскурсії школярі детально познайомилися з шістьма факультетами та 22-ма спеціальностями, які функціонують в університеті.

Загалом за цей день з Уманським національним університетом садівництва познайомилося понад 500 школярів. І в кожного залишилися приємні спогади, позитивні враження та ґрунтовна інформація про спеціальності, які можна опанувати в університеті. Тож, сподіваємося, до скорої зустрічі знову тут, у стінах Аграрного Кембриджу у серці України!

Про це повідомляє прес-центр Уманського НУС.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100