реклама

реклама

Золотоніським міськрайонним судом засуджено жителя Драбівського району за ухилення від призову на строкову військову службу.

1460352292_zavantazhennya Під час судового розгляду встановлено, що чоловік, будучи призовником, перебуваючи на військовому обліку в Драбівській призовній дільниці, визнаний придатним до військової служби, будучи попередженим про кримінальну відповідальність за ст. 335 КК України за ухилення від призову на строкову військову службу, умисно без поважної причини не прибув до Драбівського РВК для відправки до Черкаського обласного збірного пункту для подальшого проходження служби у лавах Збройних сил України та не повідомив про причини неявки, тобто чоловік ухиляється від проходження строкової військової служби шляхом бездіяльності, тобто без поважних причин не прибуває у строки, встановлені військовим комісаріатом та вказані у повістці, до призовної дільниці для відправлення у військову частину.

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив ухилянта за ст. 335 КК України до покарання у виді 1 рік обмеження волі та на підставі ст. 75 КК України звільнив його від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Про це повідомляє Золотоніська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100