реклама

реклама

У провадженні Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння.

1460352292_zavantazhennya В ході досудового розслідування встановлено, що житель одного із сіл Золотоніського району в квітні 2018 року, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті особистих неприязних відносин вчинив конфлікт з потерпілим в ході якого умисно, протиправно, усвідомлюючи небезпечний та злочинний характер своїх дій і бажаючи настання їх наслідків, за допомогою ножа, наніс йому один удар правою рукою в область черевної порожнини, спричинивши останньому тілесні ушкодження у виді ножового проникаючого поранення черевної порожнини з пошкодженням печінки, плевральної порожнини з права, внутрішньої кровотечі.

16.04.2018 чоловіка затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

Досудове розслідування триває, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Про це повідомляє Золотоніська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100