реклама
Sucurity Police

реклама

image.php.jpg1 Черкаські підприємців заборгували майже 585,9 тисячі гривень за договорами пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою міста. Ще понад 2 млн 441 тисячу гривень – за угодами на розміщення об’єктів зовнішньої реклами. Про це під час оперативної наради в мерії повідомила директор департаменту фінансової політики Наталія Джуган.

За її словами, від початку цього року боржникам було спрямовано 50 повідомлень на суму майже 690 тисяч гривень боргу за пайову участь в утриманні об’єкта благоустрою та ще 16 повідомлень на суму майже понад 36 тисяч гривень за розміщення зовнішньої реклами.

Утім, наразі задоволено всього два позови про стягнення боргу зі сплати за пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою в розмірі понад 32 тисячі гривень.

Окрім того, як розповіла Наталія Джуган, понад 47,6 млн грн боргу перед міською радою і за орендну плату за землю.

Водночас, задоволено три позови про стягнення заборгованості з орендної плати за землю на суму понад 410 тисяч гривень.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Щука 24.04.2018 13:23
Звернувшись до досвіду європейських країн, ви не знайдете прикладів та фактів сплати коштів за право на реалізацію проекту будівництва (обов’язковість укладання договору про пайову участь у розвитку інфраструктури населеного пункту). Європейські органи місцевого самоврядування, навпаки, намагаються скоротити адміністративні платежі та час, необхідний для адміністрування дозволів, з метою розвитку ділової активності, підвищення конкуренції на ринку будівництва, зниження собівартості будівництва та залучення інвестицій в сферу нерухомості. А під мерією прапор Європи! То, куди ми йдем, мадам?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Підприємець 24.04.2018 12:01
Ще наприкінці 2016 року пайова участь мала бути скасована, чи не так пані Джуган?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100