реклама

реклама

Міжнародний семінар-тренінг «Виховання характеру дітей» зібрав педагогічних працівників Черкаської області. Учителі, методисти, вихователі дошкільних навчальних закладів дізнавалися, як працювати із сучасними дітьми. Відбувся семінар на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників. Тренером цьогорічного заходу став Джон Кук із США, доктор філософії, координатор міжнародних проектів та міжнародної програми «Виховання характеру».

imgonline-com-ua-Compressed-Q8U4iFoiHoD7G80r

«Вже вдруге ми проводимо такий семінар для педагогів області і ні на хвилину не сумніваємося у його актуальності, успішності та  продуктивності. Сподіваюся, що теми, порушені на заході, матимуть продовження у загальноосвітніх закладах області», – підкреслила ректор інституту Наталія Чепурна.

Джон Кук має багатий досвід у викладанні семінарів щодо формування характеру дітей, спілкування у сучасному світі, подолання конфліктів та виховання толерантного ставлення до всіх. Тому спілкування на семінарі вийшло дуже позитивним, а головне, як відзначали всі присутні, корисним для сучасного педагога, який працює із сучасними учнями.

2_19

Всі учасники отримали подарункові набори навчально-методичної літератури, забезпечені Всеукраїнським благодійним фондом «Східноєвропейська гуманітарна місія».

В Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників упевнені, що знання і вміння, здобуті під час тренінгових занять, і література стануть гарним додатком у роботі учителя, вихователя щодо виховання цінностей характеру в сучасної дитини.

Про це повідомляє Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100