реклама

реклама

index Вихідними до патрульної поліції звернулись мешканці будинку по вулиці Сумгаїтській, 30. Люди скаржились, що у дворі важко пройти, а особливо проїхати дитячими візками, бо водії вкрай знахабніли, паркуючи машини на пішохідному тротуарі.

Про це у «Фейсбуці» повідомляє патрульна поліція Черкаської області.

По приїзду, на місці виявили багато авто, які стояли під під'їздами з порушенням ПДР. Інспекторам вдалося відшукати власників транспортних засобів. Їм роз'яснили правила паркування та попросили прибрати авто, аби ті не перешкоджали іншим учасникам дорожнього руху.

Проте, одного власника автівки, з іноземною реєстрацією, відшукати не вдалося, так як в базі інформація стосовно цих автівок відсутня.

Через що, дане авто довелося тимчасово затримати шляхом доставлення його на штрафмайданчик.

Тепер водієві доведеться сплачувати штраф та інші витрати пов'язані зі зберіганням та доставкою транспортного засобу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Михаил 25.04.2018 16:41
Щоб ми не говорили, а проблему парковок потрібно вирішувати на рівні міста. Машин стає все більше, а місць паркування все менше. Звичайно ж, я не оправдовую "оленів". Так само як і проблему ввезених авто потрібно вирішувати на рівні держави. Людина за свої гроші купує, що може, ризикує, їдучи за кордон. Держава не допомогає, якщо ти за кордоном попав в аварію чи в поліцію, а лише може оштрафувати, відібрати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Кот - Ток 25.04.2018 12:08
Правила паркування у дворах багатоповерхіво к регламентуються розділом 26 ПДР "Рух у житловій і пішоходній зоні", частина б) підпункту 26.2 якого забороняє стоянку транспортних засобів поза спеціально відведеними місцями і таке їх розташування, яке утруднює рух пішоходів і проїзд оперативних чи спеціальних транспортних засобів. Житлова зона - дворові території, а також частини населених пунктів, позначені дорожнім знаком 5.31 (п.1.10 ПДР) Якщо двір не позначено цим знаком, і машина припаркована згідно з вказівками розділу 15 ПДР то і порушення немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Михайло 25.04.2018 09:29
Iноземна реестрацiя то i е доступний "засiб пересування". Смердюча полiцiя забрала чужу власнiсть , нормальна прибрала би VIP -бидло з тротуарiв ,газонiв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 кук43 25.04.2018 09:24
У Черкасах це катастрофа. Тулять свої тази під двері, залишаючи на цілий день, блокують прохід. На законодавчому рівні треба заборонити цю гидоту, бо у ПДР наразі немає прямої заборони і цим користуються нешановні водятли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100