реклама

реклама

Ситуація трапилась у березні місяці. Тоді водій не заперечував, що був за кермом напідпитку. Зараз вирішив позиватись на нібито неправомірні дії вчинені лейтенантом поліції та каже, що його побили патрульні.

Коли машину зупинили, чоловіка попросили вийти і пройти тест на вміст алкоголю в крові за допомогою приладу “Драгер”. Згодом, черкащанина відвезли в наркодиспансер та третю міську лікарню, бо той на момент зупинки авто, був весь у крові та мав травми на обличчі хоч і казав, що лише подряпався.

Опісля, чоловіка доставили до міськвідділу поліції для складання адміністративних матеріалів за статтями173, 130 та 185 через керування авто у нетверезому стані, дрібне хуліганство і непокору поліції. Натомість, вже у відділку, останній поводився зухвало і вдарив кайданками в обличчя патрульному.

Інспектор з травмами середньої тяжкості був госпіталізований до лікарні. Зрештою затриманий, заручившись впливовими зв`язками, поскаржився до прокуратури та Служби безпеки України, які мають дати відповідну оцінку діям поліціянта та порушника.

За таких обставин, маємо віру, що всебічне розслідування буде неупередженим і справедливим, бо неприпустимою є ситуація, коли всупереч правовим нормам, п`яні водії-порушники залишаються на виході “сухими”, йдеться в повідомленні патрульної поліції Черкащини.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 Костя 25.04.2018 11:27
Фігня, от старі гаїшніки вкинули би йому так, що б до кінця життя боявся сідати забуханим за руль. А з цього уроку толку нуль і нічому воно його не навчить. А завтра во пьяне падло зібье когось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 воїн 24.04.2018 21:46
може вже вистачить піарити цих бездарних патрульних. ситуація перевірена! думаю що слідство розбереться правильно але патрульні завжди безнаказані а чудять безбожно. тому показово покарати і тій ситуації водій був правий. до відповідальност і патрульних по закону
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100