реклама
Sucurity Police

реклама

24 квітня у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося урочисте відкриття ІІІ Всеукраїнського турніру з міні-футболу пам’яті Героїв Чорнобиля.

415B2394

Участь у змаганнях беруть 10 команд, до складу яких увійшли представники військових ліцеїв, ліцеїв військово-спортивного профілю та з посиленою військово-фізичною підготовкою, а також навчальних закладів України, вихованцями яких є ліцеїсти (кадети) 10-11 класів.

Для учасників змагань представники ЧІПБ провели оглядову екскурсію, продемонстрували виставку методичних і наукових розробок кафедр та лабораторій. У Народному музеї інституту гості дізналися про основні етапи історії та розвитку навчального закладу. Також учнівську молодь ознайомили із специфікою та перевагами навчання у ЧІПБ, довели необхідну інформацію, яка стосується умов вступу, спеціальностей, особливостей навчання та проходження служби.

Потім курсанти інституту на смузі психологічної підготовки продемонстрували елементи аварійно-рятувальних робіт і пожежогасіння, а кінологічний розрахунок – пошук людини та інше.

В. о. начальника інституту Олександр Тищенко на урочистому відкритті турніру привітав учасників з початком змагань та наголосив, що ліцеїсти зможуть показати високий рівень фізичної підготовки, розкрити свої спортивні таланти та отримати задоволення від гри.

415B2514

З вітальними словами також звернулися: заступник міського голови Ігор Волошин, заступник начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко та президент Асоціації футзалу в Черкаській області Юрій Гончаров.

Традиційно присутні вшанували пам’ять Героїв Чорнобиля покладанням квітів до Монументу на їх честь.

Турнір відбуватиметься протягом двох днів на міні-футбольних полях ЧІПБ.

Урочисте закриття змагань планується 25 квітня о 13:30.

Про це повідомляють у ЧІПБ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100