реклама
Sucurity Police

реклама

Співробітники податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області забезпечили відшкодування понад 2,6 млн.грн. несплаченого єдиного внеску.

В рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 212-1 Кримінального кодексу України, встановлено службових осіб підприємства, що виконувало видобувні роботи, які у  2015-2017рр. при нарахуванні заробітної плати в порушення ст. 9 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» умисно не нарахували та не сплатили більше 2,4 млн.грн. ЄСВ.

Як результат заходів податкової міліції в рамках розслідування кримінального провадження, завдані державі збитки відшкодовано в повному обсязі – підприємство сплатило єдиний внесок разом із штрафними санкціями.

Наразі до суду направлено кримінальне провадження з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності в зв’язку із повним відшкодуванням завданих державному бюджету збитків.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100