реклама
Sucurity Police

реклама

Напередодні травневих свят, коли українці матимуть чотири вихідних дні, співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області вирушили у профілактичний рейд житловим сектором міста.

IMG-66b286f12e5f0ea745eb4b83b49ad290-V

З метою запобігання випадкам виникнення пожеж внаслідок спалювання сухої рослинності та аби вкотре нагадати місцевим жителям про заборону випалювання сухої трави та очерету, 24 квітня рятувальники провели профілактичні бесіди з господарями присадибних ділянок.

Спілкуючись з громадянами, фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій зауважили, що спалювати сухі рослинні залишки категорично заборонено, адже окрім шкоди довкіллю, це явище таїть у собі чимало інших небезпек.

«При спалюванні трави, сміття або гілля поблизу житлових будинків чи господарських споруд полум’я з вогнища може перекинутися на ці будівлі та знищити їх, тим самим, завдавши значних збитків», - наголосила головний фахівець Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Черкаській області Марина Мозгова.

IMG-b684e4a22c2ea8988edbce29ed5a0c0a-V

Зокрема, під час профілактичного відпрацювання, інспектори ДСНС зосередили увагу жителів міста на тому, що ліквідація пожеж спричинених загоранням сухої рослинності становить чимало труднощів, пов’язаних із швидким поширенням вогню на велику площу.

По завершенню заходу господарі домоволодінь отримали від рятувальників листівки з правилами пожежної безпеки на відкритих територіях.

Про це повідомляє ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100