реклама

реклама

Живий розум, особлива манера спілкування, широкий кругозір, інтелект і послідовність в діях, доброзичливе ставлення до людей, повага партнерів і впевненість у своїх силах та знаннях – це неповний перелік якостей, які характеризують нову формацію сучасних жінок – Бізнес-леді.

Бізнес-леді – це непросто новий імідж або модне слово – це жінка, яка абсолютно точно знає, чого вона хоче від життя та володіє інформацією, як досягати своїх цілей за максимально короткий термін.

1

Такі жінки є в усьому світі, сьогодні все частіше вони створюють нові проекти, започатковують бізнес і виступають генераторами новітніх ідей.

Значну роль в їх становленні та розвитку відіграє служба зайнятості, в якій жінкам-підприємцям можна отримати допомогу та підтримку як в фінансовій, інформаційній так і психологічній сферах. За участі та сприяння служби зайнятості вже неодноразово на Всеукраїнському рівні відбувалися масштабні проекти, покликані консолідувати зусилля жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом та сприяння розвитку жіночого підприємництва в Україні.

Один із таких заходів, який відбувся 23 квітня за підтримки Державної служби зайнятості у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім», був Всеукраїнський нетворкінг «ЖІНКА. КАР’ЄРА. БІЗНЕС».

«Згідно з даними Всесвітньої федерації асоціацій прямих продажів, жінки починають свій бізнес у 1,5 рази частіше ніж чоловіки, з капіталом, що в 6 разів менше ніж стартовий капітал чоловіків-підприємців. В Україні, за даними держреєстру, частка жінок-керівників, серед усіх активних суб’єктів економічної діяльності, становить 40 %. Тому, цей захід організовано для того, щоб показати всім, хто втратив надію, що в Україні можна розвиватися та вести свій бізнес», – наголосив в. о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко.

У заході взяли участь заступники голови ДСЗ (ЦА) Юлія Жовтяк, Роман Криган та директори обласних центрів зайнятості. Від Черкаської обласної служби зайнятості взяла участь начальник відділу організації надання послуг роботодавцям Черкаського обласного центру зайнятості Лариса Мірошник та шість Бізнес WOMAN регіону, які активно співпрацюють із службою зайнятості.

Учасниками заходу, організованому редакційною колегією журналу «Бізнес WOMAN», стали близько 1 000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу. Успішні жінки-підприємці презентували свій бізнес, продукцію, яку випускає їх підприємство, проводили майстер-класи та тренінги.

Черкаську область представили жінки-підприємці, які отримали допомогу по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності в таких різноманітних сферах діяльності як – Тетяна Карачун в сфері ресторанного бізнесу (Тальнівський район), Наталія Косар в галузі будівництва (Христинівський район), Антоніна Дога з продажу жіночого одягу (м. Умань), Галина Єганова у сфері надання перукарських послуг (Золотоніський район), Олеся Теліженко з пошиття одягу та аксесуарів (м. Черкаси) та Надія Стецюк з ведення фермерського господарства (Маньківський район).

Цей захід надав можливість учасницям поділитися досвідом започаткування та ведення бізнесу, презентувати свої досягнення і знайти нових партнерів.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

Відділ організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100