реклама

реклама

У Черкаській області на автодорозі загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, продовжуються роботи з ліквідації ямковості силами 8 філій ДП «Черкаський облавтодор» та двох підрядних організацій. Ремонт дорожнього покриття виконується кількома методами залежно від виду деформацій: ямковим ремонтом, влаштуванням вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття та струменевим методом.

2

Станом на 24 квітня ямковим ремонтом, шляхом влаштування вирівнюючого покриття та струменевим методом вже відремонтовано понад 148 тис. кв. м дорожнього покриття на автодорозі Київ-Одеса у межах Черкаської області. На ремонт дороги М-05 Київ-Одеса гарячу асфальтобетонну суміш випускають чотири асфальтобетонні заводи.

Разом з ремонтом покриття виконуються роботи з укріплення узбіч, ремонт бар’єрного огородження та фарбування автопавільйонів. Також в рамках експлуатаційного утримання доріг в Черкаській області на автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса виконуються роботи з прибирання під бордюрами, прибирання сміття на узбіччі та вирубка порослі.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт. А також у черговий раз закликає водіїв - будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди!

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Владимир 26.04.2018 15:31
Ну и сколько же они дадут гарантий? неделя, месяц? я уже не верю, что в украине будут бесплатные качественные дороги :sigh: разве что только платные концессионные - https://autoguide.pro/dorogi-v-ukraine-budut-platnimi/
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100