реклама

реклама

На міжнародній автодорозі М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знамʼянка на ділянці км 536 – км 537 в Уманському районі цього тижня розпочалися роботи зі стабілізації основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг». Також проводяться роботи із планування узбіччя та поширення проїжджої частини. Про це повідомляють в САД області.

31306793_203110493625027_5313454670732782588_n-e1524727099312

Ці роботи проводяться у рамках поточного середнього ремонту ділянки автодороги державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знамʼянка. Проектом поточного середнього ремонту цієї ділянки дороги передбачено проведення влаштування основи дорожнього одягу, стабілізацію основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Окрім того, підрядною організацією проводитимуться роботи із укріплення узбіч, влаштування зупиночних майданчиків та заміни дорожніх знаків.

Роботи із поточного середнього ремонту, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, виконує підрядна організація ТОВ «ШРБУ-48».

Частина автодороги державного значення М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знамʼянка в області є частиною транснаціонального транспортного коридору «GO Highway», який поєднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині. Протяжність автомобільної дороги М-12 у рамках транснаціонального транспортного коридору «GO Highway» у межах Черкаської області складає 37 км.

У зв’язку із щоденним проведенням ремонтних робіт на цій автодорозі, в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт будуть вноситись зміни, зокрема обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт будуть позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100