реклама

реклама


Міський голова Черкас Сергій Одарич відзвітував про виконаний ямковий ремонт доріг на вулицях міста. Фото та інформацію розмістив у своєму Інтернет-щоденнику.

«Днями завершився ремонт доріг на вул. Ільїна. Тепер ремонті бригади переїхали в мікрорайон «Луначарського». Кипить робота з ремонтування асфальту на вулиці Я. Галана, Луначарського, Смаглія. Сьогодні заїхав проконтролювати хід роботи. Темпи цілком задовольняють. Комунальники поспішають – метеорологи прогнозують дощі та різке похолодання. Тому намагатимемося зробити усе швидко і якісно», - зауважує мер.

Також, за його словами, напередодні ремонтні бригади вже завершили асфальтувати дороги на Благовісній, Чигиринській, Батицького, Ватутіна, Петровського, Хрещатик, Громова, Рябоконя.

«Ще додам, що минулого тижня міська влада спрямувала додатково 600 тис. грн. на ремонт доріг. Плануємо направити їх на ямковий ремонт черкаських вулиць», - підсумував Сергій Одарич.

Блогери активно коментують інформацію мера і даютб вказівки щодо ремонту доріг на інших вулицях (зокрема, на Одеській та Чехова).

А дехто, як от користувач r0mn, взагалі ставить під сумнів доцільність подібного ремонту:

«Це лише сипання асфальту на існуюче покриття, яке зіпсується через пару років. Викидання грошей платників податків. Я ціню вас за намагання перейняти досвід з закордону і зробити гарні ліхтарі, лавочки і таке подібне, але чому б нарешті не взяти і почитати книжку/перейняти досвід, як ті нещасні дороги правильно ремонтувати?», - пише у своєму коментарі до посту мера блогер.

Фото: блог Сергія Одарича

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Бездоріжна 01.10.2010 09:10
В місті 3 вулиці "відремонтовані", та ще й якраз до виборів. Що ж робилося протягом 5 минулих років???????
Кошти на так званий "ремонт" кількох вулиць виділили, а от вулиці освітлювати - перестали. Зате пісеньки влітку проспівали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Гнів 30.09.2010 18:33
Коли ж Пан Одарич відірве *** від крісла з інтернетом і подивиться на інші міста. і лавки і дороги і все інше вже придумали, бери і злизуй!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100