реклама

реклама

Сміття із контейнерних майданчиків біля черкаських будинків почнуть вивозити оперативніше вже із суботи.

01 Про це під час наради у мерії повідомила директор КП «Черкаська служба чистоти» Віра Іщенко, розповіли «Прочерку» в прес-службі міськради.

– Мені вчора телефонував представник «Umwelt». Вони до суботи обіцяють вивести на лінію 8 автомобілів. Наразі ми майже повністю розрахувалися за надані ними послуги в березні. 1 мільйон 300 тисяч заборгованості ми погасили. За ці кошти вони наразі проводять ремонт техніки. Підрядники обіцяють привести свою техніку у належний стан. Але нарікають на низькі тарифи, які не дозволяють вчасно робити ремонт автомобілів, – розповіла Віра Іщенко.

Пропозиція переглянути тарифи на вивезення сміття у бік збільшення не знайшла підтримки у заступників міського голови Ігоря Коломойця та Ігоря Волошина. На їхню думку, спочатку необхідно навести лад у місті.

Також під час наради розглядалися такі варіанти покращення ситуації із вивезенням сміття у місті: можливе придбання власних сміттєвозів та контейнерів для «Черкаської служби чистоти» або пошук іншого підрядника, який би надавав такі послуги. Обидва варіанти пов’язані із певними ризиками і складнощами. Проте вони будуть найближчим часом опрацьовані і винесені на розгляд виконкому та депутатів. Поки що ж ці послуги і надалі надаватиме компанія «Umwelt».

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Черкаське сміття до того 27.04.2018 18:01
хароше, шо може без покрашання смело побідить в конкурсі "Сміття року".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Черкасчанин 27.04.2018 15:14
Если у КП нет своей техники,то может быть ее надо ликвидировать?Или купить технику и заниматься системной работой.Тогда город перестанет быть заложником "Умвельта"Но я так понимаю,не в этой жизни и не с этими людьми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100