реклама

реклама

У прес-службі Черкаської міської ради «Прочерку» пояснили, чому КП «Черкаська служба чистоти», незважаючи на проблеми з вивезенням сміття, не зменшить черкащанам оплату за цю послугу.

31117977_2074103542847018_6606099764353433823_n В.о. міського голови Черкас Ігор Волошин не зміг дати відповіді особисто у зв’язку з зайнятістю.

За умовами договору із виконавцем робіт – компанією «Umwelt», – якщо вона не вивозить сміття з контейнеру упродовж 24 годин, то цей обсяг сміття вона вивозить власним коштом. Тобто за цю послугу «Черкаська служба чистоти» їм наприкінці місяця не заплатить. Що стосується населення, то перерахунок для нього зроблений не буде, тому що послугу із вивезення сміття люди отримали у будь-якому разі.

«Послугу вони отримали, хоча, може, і з запізненням. Населення ж платить не за 1 день вивезення сміття, а одразу за місяць. Протягом місяця воно цю послугу отримує», – пояснили у прес-службі.

Із цього можна зробити висновок, що гроші, яке заплатить населення, залишаться у служби чистоти. Як пояснила "Прочерку" директор служби чистоти Віра Іщенко, на ці гроші підприємство залучає спеціальну техніку, яка вивозить накопичене сміття.

На запитання, як бути черкащанам у період, коли сміття в них не вивозитися, в прес-службі порадили із розумінням поставитися до того, що техніка може ламатися, і можуть бути затримки із вивезенням.

«Також, якщо майданчик переповнений, міцно зав’яжіть пакет зі сміттям і акуратно поставте його біля контейнера. Тоді сміття не буде розлітатися, а працівники по приїзді машини завантажать його вручну», – пояснили в міськраді.

Нагадаємо, у міськраді обіцяють, що ситуація з вивезенням сміття поліпшиться вже цієї суботи.

Фото Ярослава Лаврова

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Роман 27.04.2018 17:49
"Послугу вони отримали, хоча, може, і з запізненням." - То може й оплачувати послугу можна із запізненням, скажімо, через місяць, чи через два, чи через рік, гроші ж вони отримають, хоч може і з запізненням?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Так 27.04.2018 17:48
Может проще уволить таких бездарей и черкащанам не придётся делать усилия по крепкому завязывания пакетов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Круто 27.04.2018 17:10
Маємо також ставитися "з розумінням" і до того, що ті, хто не здатні організувати вивезення сміття і ті, хто отримують космічні премії - це одні й тіж самі люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 lok 27.04.2018 17:05
щось у них думки розходяться
"якщо вона не вивозить сміття з контейнеру упродовж 24 годин, то цей обсяг сміття вона вивозить власним коштом. Тобто за цю послугу «Черкаська служба чистоти» їм наприкінці місяця не заплатить"
"на ці гроші підприємство залучає спеціальну техніку, яка вивозить накопичене сміття"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100