реклама

реклама

фото Керівник одного із найбільших черкаських ОСББ  - 300-квартирного будинку по вул. Гоголя, 221  залишив посаду, вклавши у «підшефний» будинок близько  800 тисяч гривень власних коштів.

"Я написав заяву про звільнення «за власним бажанням», відпрацював 2 тижні, після чого знову зібрав збори правління, аби нагадати його членам  про необхідність сплачувати рахунки, тощо, з метою  уникнути в будинку комунального колапсу, адже потрібно сплачувати  комунальні платежі та виплачувати заробітну плату. Конкретної підстави для такого вчинку не було, якщо не брати до уваги мою зайнятість на підприємстві та намагання протягом півтора року налагодити нормальну роботу ОСББ, - констатує  черкаський підприємець, засновник і власник компанії «Newton» Юрій Котолуп. – Я очолив ОСББ,  на рахунку якого були лише борги, подекуди навіть труби стояли не ізольовані. За цей час я вклав у  будинок 800 тисяч гривень власних коштів та 400 тисяч – залучених від ініціативних співвласників ОСББ. Крім того, місто частково профінансувало утеплення будинку, заміну вікон, ремонт ліфтів.

У  будинку  мешкає переважно інженерна інтелігенція, топ-менеджери черкаських підприємств, бізнесмени, судді, адвокати, прокурори.... Усі ці півтора року я  прагнув створити комфортні умови для спільного проживання у будинку усіх його мешканців. Наскільки це у мене вийшло – оцінку дасть час. Довелося зачепити і незручні теми: самовільні забудови сходових кліток  «битовками»,  техповерхів – лазнями та більярдами, відключати самовільно підключені до загальних лічильників квартири. Одним словом - боротися з самовільним використанням спільних ресурсів та площ ОСББ.

Взимку  в нашому дворі снігу не було – я організовував людей для цієї роботи власним прикладом. Пропонував упорядкувати паркування автомобілів у дворі будинку, створивши стоянку над підземними гаражами, а також ландшафтний дизайн прибудинкової території – і навіть замовив проект…  З «боями» міняв вхідні металеві  двері та дерев’яні вікна під’їзду на більш сучасні, нові. Після проведеного теплоаудиту  доводив мешканцям, що їм необхідно поміняти старі вікна в квартирах та утеплити балкони.

Я вдячний всім небайдужим мешканцям, які підтримували мої ініціативи", - цитує Котолупа прес-клуб реформ.

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Тарас 30.04.2018 09:40
Нужно поддержать было человека, а не отстаивать свое Я...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Отто Кац 29.04.2018 13:23
"пропал калабуховский дом" (с)
Двір знов стане прохідним...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Савр 29.04.2018 12:52
Дістали крутелики жадністю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 стабилизец 29.04.2018 12:16
ерунда какая-то, приступ невиданной благотворительн ости. наверняка решил у осбб мульйон отсудить, идея интересная.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Гоголя 29.04.2018 10:41
Той хто звик красти, красти і буде. Чим більше вкрав тим жадібніший. Їм ні клумби ні парковки непотрібні. Люди живуть в своему маленькому обмеженому світі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Савел 29.04.2018 00:32
Зная психологию "сливок общества" в нашей стране - абсолютно предсказуемый результат. Но ведь хотелось же порулить не простым ОСББ, а "элитным"... Вот и порулил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Шарафутдінов Еркін. 28.04.2018 23:21
Не вынесла душа поэта, позора мелочных обид, восстал он против мнений света, один как прежде....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100