реклама

реклама

З 23 квітня по 25 квітня в ДП «Смілянський лісгосп» було проведено заходи, присвячені Всесвітньому дню охорони праці. Організаційним комітетом перевірено всі підрозділи підприємства в ході огляду яких проведено конкурс стану охорони праці та культури виробництва.

Під час перевірки були прийняті до уваги оформлення куточків з охорони праці та впорядкування відповідної документації, а також визначено кращих працівників за станом безпеки праці та професією. За даними результатами організаційний комітет визнав кращим підрозділом – Володимирівське лісництво (лісничий Кисилічин Олександр Вікторович, голова цехкому Чернаєнко Людмила Кузьмівна).

880844741e899ea6da8a11bf8b9258fa

Також відмічено кращих працівників за професією, якими стали: машиніст крану (кранівник) лісопункту – Шаповал Андрій Петрович; стропальник лісопункту – Шило Юрій Миколайович; тракторист на лісозаготівельних роботах Володимирівського лісництва - Лебідь Станіслав Васильович, тракторист на лісозаготівельних роботах Мліївського лісництва – Дерев’янко Сергій Анатолійович, тракториста на лісозаготівельних роботах Будянського лісництва – Голобокий Микола Іванович, тракторист на лісозаготівельних роботах Сунківського лісництва – Дем’яненко Анатолій Володимирович, тракторист на лісозаготівельних роботах Смілянського лісництва – Лозовий Віталій Вікторович, майстер лісу Городищенського лісництва – Зінченко Василь Сергійович.

ДП "Смілянський лісгосп"

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100