реклама

реклама

Відповідний проект рішення Черкаської міської ради зареєстрував лідер фракції Партії вільних демократів у міській раді Олександр Згіблов. Він пропонує заборонити продаж алкогольних напоїв, вина, пива з 22-00 до 8 ранку в усіх торгівельних мережах міста, а найголовніше в МАФАХ. Під заборону не потрапляють ресторани.

index — Кілька разів міська рада запроваджувала так обмеження, і кожного разу підприємці (власники магазинів), які входять в орбіту партії «Батьківщини», скасовували це рішення через суди. Цього разу їм це не вдасться зробити, бо на боці черкащан – президент України Петро Порошенко, — зазначив Олександр Згіблов.

За словами депутата, Верховна Рада України ухвалила закон, який передбачається, що органи місцевого самоврядування мають право встановлювати обмеження щодо торгівлі алкогольними виробами. Минулої середи цей закон був підписаний Президентом  оприлюднений. Тому вже наступного дня «Вільні демократи» подали відповідний проект рішення міської ради.

Олександр Згіблов переконаний, що обмеження продажу алкоголю в нічний час зменшить кількість дрібних злочинів, які зазвичай вчиняються напідпитку.

Про це пише сайт ПВД

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 ха-ха 02.05.2018 16:05
Розсміши коміка- Згіблов про алкогольні напої!!! Це тільки палки в колеса опонентам! Більше нічого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 стабилизец 02.05.2018 12:13
денежные гешефты денежных клубов по интересом, гордо именуемых партиями, обывателей не волнуют, кроме стоимости голоса на выборах. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Алкоторгівлі - стоп! 02.05.2018 11:32
"Батьківщина" в Черкасах - це зборище торгашів, яких ніщо, окрім грошей не цікавить.
Тепер до них приєдналася ще й точно така сама "Свобода".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100