реклама

реклама

Нападника затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито ряд кримінальних проваджень за фактом вбивства та замаху на вбивства. Слідчими готується клопотання до суду про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Изображение 002

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в приміщенні одного з готелів міста виявлено труп працівника з явними ознаками насильницької смерті. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. В цей час до поліції надійшло ще ряд повідомлень про чоловіка, який вчиняє напади на перехожих та наносить їм різні тілесні ушкодження. В результаті нападу молодика постраждало п’ять осіб, які звернулись за допомогою до медичних закладів міста.

Изображение 021

Завдяки небайдужим громадянам нападника було затримано на місці. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та частиною 3 статті 15, частиною 1 статті 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Изображение 142

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі слідчими готують клопотання до суду про обрання останньому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Уманский Еврей 04.05.2018 02:24
Помню начало 90х годов, у милиции не было бензина и они просто не приезжали на вызов. А сейчас теперь убийц надо простому народу задерживать. Таких горе полицейских гнать в шею и прямо до Авакова домой. Пусть он с ними играется в реформу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Пильний 02.05.2018 23:48
Отже, психи у нас розгулюють не лише Верховною Радою, а й вулицями міст. Цікаво, чи оберуть йому запобіжний захід? Може пожаліють і відпустять під заставу десь так у 10 тисяч гривень?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Громадянин 02.05.2018 19:48
Чому сектор комунікації поліції не повідомляє, що поліцейські, на відміну від медиків, не відреагували на повідомлення про злочини та не затримали небезпечного злочинця. Це зробили прості небайдужі люди. Що це за полція така?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 правда 02.05.2018 13:19
отже, таки люди, а не поліцейські, спіймали психа. Нащо тоді поліція? Понаплодили пластмасових, а вони нічого не роблять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100