реклама

реклама

Прецедент створений, але він точно не поліпшить політичний клімат Черкас.

index.jpg1 Так про ситуацію з відкликанням в Черкасах трьох депутатів пише у «Фейсбуці» голова Черкаського осередку Комітету виборців України Максим Михлик.

«А в підсумку ситуація може призвести до абсолютної партійної диктатури і знецінення ролі окремого депутата. Це абсолютно безвідносно до персоналій депутатів і мотивів ініціаторів. Хоча думаю, що історія ще не закінчена і цілком імовірний перехід процесу в судову стадію», - припускає Михлик.

«Вангую. На наступних виборах список рейтингової партії буде складатись виключно з персонально відданих родичів, водіїв і секретарок. Ефективність місцевого самоврядування не за горами», - коментує голова Черкаського осередку КВУ.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Треба 05.05.2018 13:51
Квудаунти правду пишуть тоді, коли їм правдиво заплатять.Всі бувші квушники так люблять грошенята та землю в гемороївке , живуть шикують за правдиві кошти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Lok 05.05.2018 08:28
Вангую. На наступних виборах список рейтингової партії буде складатись виключно з персонально відданих родичів, водіїв і секретарок. Ефективність місцевого самоврядування не за горами», - коментує голова Черкаського осередку КВУ."

Прям розсмішив. А нинішній склад прям суміш господарників з академіками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Отакої 04.05.2018 13:47
Даун чтоли? почитай судебные решения и отдельные постановления ЦВК. Уже множество пободбных прецедентов в украине!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100