реклама
Sucurity Police

реклама

Із перемогою на чемпіонаті України з баскетболу Суперліги Парі-Матч на центральній площі міста вчора вітали «Черкаські Мавпи». Гравці команди виграли 17 матчів поспіль, у фінальній серії матчів здолали «Дніпро» та вперше в історії клубу «приміряли» золоті медалі головного вітчизняного турніру. Аби розділити зі спортсменами радість перемоги, на площі зібралися сотні вболівальників.

IMG_6052

До привітань долучилися й представники обласної та міської влади. Очільник обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко передав команді відзнаку «Гордість Черкащини». За його словами, подібна нагорода вручалася вперше.

– Ваша перемога – це перемога всього черкаського спорту, це перемога – як гравців, тренерського складу, так і вболівальників, – підкреслив він. – Сьогодні в школі «Черкаських Мавп» навчається майже півтисячі дітей. Впевнений: вони готові показати, що Черкаси – це столиця баскетболу. Ми віримо у вас, ми з вами!

IMG_6061

За значний особистий внесок у популяризацію баскетболу та здорового способу життя серед підростаючого покоління, а ще – формування спортивного іміджу міста на всеукраїнському та міжнародному рівнях міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відзначив усіх гравців подяками.

– Впевнений, що той рівень, який ви показали, – ви ще не одного разу підтвердите, – акцентував Анатолій Васильович. – Своєю перемогою в цьому чемпіонаті ви виправдали не тільки власні очікування, а й очікування усього нашого міста. Ваші перемоги – це перемоги Черкас, наша гордість, наш шлях до великого спорту!

IMG_6067

Анатолій Бондаренко підкреслив, що влада міста системно підтримує спортивну галузь міста і розвиває її. Так, упродовж 2017-ого року на галузь фізичної культури й спорту з бюджету спрямували понад 25 млн грн.

Головний тренер команди Максим Міхельсон зі сцени подякував усім вболівальникам та спонсорам «Черкаських мавп».

– Для мене ця перемога – це була одна з найбільш важливих цілей, ми до цього йшли з моменту, як тільки я був призначений тренером цієї команди, – говорить він. – Усі гравці – сильні, професійні, це кращі з кращих. Їх не треба було додатково мотивувати на цьому шляху, тільки правильно регулювати навантаження. У цій команді зібралися люди, які хотіли перемогти.

Водночас, він наголосив, аби кожен вірив у себе і власні сили. Мовляв, людей на шляху до мети зупиняють тільки сумніви.

IMG_6086

Капітан команди Олександр Кольченко наголосив, що про подібне золото мріяв із того часу, як тільки прийшов у баскетбол. У цьому спорті він уже близько 20 років.

– У перші хвилини після завершення фінального матчу в мене не було навіть жодних емоцій, – каже він. – Ми були настільки виснажені фізично й морально, що емоції прийшли тільки на другий день. Я розумів, що ми зробили щось велике, важливе, але всі емоції лишилися на майданчику під час гри.

Тепер каже для нього головне не зупинятися і рухатися далі.

– Найважче на гору не забратися, а утриматися на ній, – підкреслив він.

IMG_6072

Найрезультативніший гравець в історії клубу Олександр Кобець додає, що про інші медалі, окрім золота, навіть не думали.

Радіє успіхам команди і директор ТОВ «Черкаські мавпи» Володимир Гриценко. Водночас, він висловлює сподівання, що подібна перемога не остання.

IMG_6093

– Місто має шанс на подальший розвиток і баскетболу, і спорту загалом, – підкресли він.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

ФОТО Олександра Костирко

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Ченчик 04.05.2018 18:50
До цієї перемоги має відношення Одарич, а його чомусь не згадують владці....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Верник 04.05.2018 13:31
Цитую Лунка:
А мер яким боком до цих перемог та досягнень? Прийшов агітувати, щоб брали лопати та мітли й шли прибирати вулиці безкоштовно?

а у нього завжди так. Хтось переможе вын тут як тут, а до цього нйого не видно ы не чути, не кажучи про якусь підтримку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Лунка 04.05.2018 12:56
А мер яким боком до цих перемог та досягнень? Прийшов агітувати, щоб брали лопати та мітли й шли прибирати вулиці безкоштовно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Ван Гог 04.05.2018 12:47
Це тако ж досягнення влади?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100