реклама

реклама

Учениця Тальнівського економіко-математичного ліцею Яна Свідерська учергове стала призером підсумкового етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук у Києві. Цього року дівчина виборола перше місце у секції «Зарубіжна література» та третє місце у секції «Прикладна математика».

03052018230810194538

Про це повідомляють «Вісті Черкащини».

Зауважимо, право представляти Черкащину на Всеукраїнському конкурсі дівчина виборола 18 лютого, коли поважне журі визнало її роботи найкращими області. Тоді ми зустрілися із Яною і ось що вона нам розповіла:

– Я почала писати наукові роботи ще у 9 класі. Перша була із зарубіжної літератури. З нею зайняла 2 місце. У 10 класі у мене було три наукові роботи: із зарубіжної та російської літератури я здобула перші місця в області, а із математики – третє. Тому виборола право представляти область на Всеукраїнському конкурсі-захисті наукових робіт із зарубіжної літератури, де посіла 3 місце.

Учениця подякувала своїм науковим керівникам – Людмилі Юлдашевій та Аллі Левченко за підтримку і за те, що відкрили світ науки.

Зауважимо, на цьому ж заключному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук у Києві зародилася ще одна наукова зірка: учениця 7 гімназійного класу Тальнівського НВК Анастасія Слюсар, яка, дякуючи вчителям Ользі Голоті та Людмилі Рогожинській, посіла почесне 2 місце і стала одним з кращих «малих академіків» України.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100