реклама

реклама

Теплі промені сонця, зелень молодого листя, різнобарв’я весняних квітів покликали членів Відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні» в  м.Черкаси (виконавчий директор Бугеря Тетяна Анатоліївна) провести зустріч на природі та більше дізнатись про методи зцілення природою.

DSCN4963

В рамках співпраці на зустріч  завітали духовний наставник  Міжнародної благодійної організації «Школа здоров’я» Голінько Тетяна  Іванівна та  президент організації Оржехівська Вікторія. Вони поділились своїми знаннями, літературою про значення сонця, лікування його кольоровими променями, познайомили з вправами, які корисно виконувати на природі.

Учасники зустрічі говорили про весняні дари, які підвищують фізичний стан та імунітет. Пригадали корисні властивості черемши, щавля, свіжого листя кульбаби, кропиви, лопуха. Цікаво було дізнатись, що за вмістом аскорбінової кислоти черемша перевищує лимони, апельсини, зелений лук та часник. Багато хто вперше чув про корисні властивості трави, що викликає гнів городників – снить звичайну. Присутні обмінялись рецептами приготування улюблених весняних салатів. Доречними стали вірші про весну, які прочитали Лободюк Віра Григорівна та Шунько Катерина Василівна. Про прикмети весни  розповіла Савченко Ольга Петрівна.

DSCN4983

Учасники зустрічі стали бадьорішими від спілкування з природою,  зрозуміли, що це найкращий спосіб зняття напруги, стресів, заспокоєння емоцій. Зустріч стала підтвердженням того, що спільне проведення часу в колі приємних людей дарує багато  позитивних емоцій, піднімає настрій та забезпечує приплив енергії. Вирішено продовжити заняття фізкультурою на природі, які проводились Відділенням протягом двох останніх років.

Захід проведено в рамках проекту  «Створення безпечної зони для людей старечого віку», що виконується за підтримки Німецького Федерального Фонду «Пам’ять, Відповідальність, Майбутнє» за програмою «Місце зустрічі-Діалог» в Україні.

Про це повідомляють у ВБО «Турбота про літніх людей».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100