реклама

реклама

Ще 385 тисяч гривень заборгованої зарплати перераховано на рахунки працівників Черкаського «Азоту» на початку травня. Кошти отримано від реалізації через ДП «СЕТАМ» арештованого майна підприємства – приміщення колишнього дитячого садочка.

892517 Загалом же з початку року Державною виконавчою службою області на користь працівників ПАТ «Азот» стягнуто 2 млн 600 тис грн.

Нагадаємо, що з 2 квітня в Україні стартувала кампанія Мін’юсту з примусового стягнення заборгованості з виплати заробітної плати. На той час «Азот» був найбільшим на Черкащині боржником. Станом на початок травня погашено всю заборгованість. Проте до виконавчої служби можуть надходити нові виконавчі провадження.

–– В області триває активна робота зі стягнення заборгованості з виплати аліментів та зарплат: працюють регіональні штаби, робочі та мобільні групи ДВС. Мова йде про долі сотень тисяч людей, тож Мін’юст і надалі стоятиме на захисті їхніх прав та посилюватиме тиск на боржників, – зазначив начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Олександр Свіренюк.

Станом на сьогодні заборгованість роботодавців області перед своїми працівниками за виконавчими документами становить 2,2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Головного територіального управління юстиції у Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100