реклама

реклама

Чистий дохід ДП «Златодар», що знаходиться у м. Золотоноша Черкаської області та  входить в систему Держрезерву, у 1 кварталі 2018 року склав 7,6 млн грн. Про це під час підсумкової квартальної погоджувальної ради повідомив генеральний директор ДП «Златодар» Валерій Буркацький.

index За його словами, основну частину доходу підприємством було отримано від заготівельної діяльності. Дещо меншу, однак також позитивну динаміку показують обсяги реалізації готової продукції.

«Для підприємства даний результат – це свідчення його розвитку та активної роботи всього колективу. Ми розуміємо, що ефективна робота підприємства та його результати важливі не лише для наших працівників, приємно, що вони є показовими для регіону, для системи Держрезерву та країни в цілому. Однак, це не кінцевий результат, це тільки початок, перезавантаження великої історії одного з найстаріших підприємств Черкащини та Держрезерву. Попереду не менш амбітні завдання та не менш важливі досягнення», - наголосив Валерій Буркацький.

Генеральний директор ДП «Златодар» також зауважив, що в 1 кварталі 2018 року очолюване ним підприємство стало одним з лідерів системи Держрезерву по сумі сплачених податків. Так, у звітному періоді, підприємство сплатило податків на загальну суму понад 5 млн грн.

Слід зазначити, що загалом державні організації Держрезерву за звітний період заробили 23 млн грн, що порівняно з аналогічним періодом минулого року складає 116%. Державні підприємства отримали чистого доходу у розмірі 91,8 млн грн. У відсотковому співвідношенні ріст склав понад  26 %.

Довідково. ДП «Златодар» - одне з найстаріших підприємств Черкаського регіону та системи держрезерву України. Його історія починається у 1904 році. З січня 2001 року Золотоніський комбінат хлібопродуктів входить до системи Державного матеріального резерву України. В грудні 2003 року Золотоніський комбінат хлібопродуктів перейменовано в державне підприємство «Златодар», до складу якого увійшов Іваньківський цукровий завод потужністю 1500 тонн переробки цукрових буряків за добу. На сьогоднішній день ДП «Златодар» – одне з найпотужніших підприємств системи Державного агентства резерву України. Територія комбінату – 27 га, зернова місткість – 97,4 тис. тонн, в т.ч. елеватор – 33,1 тис. тонн. До складу комбінату входить Пальмірське підзвітне хлібоприймальне підприємство з місткістю для зерна 36,5 тис. тонн. Комбінат виконує весь комплекс операцій з зерном: його приймання від виробника, очищення від домішок з доведенням до відповідних кондицій, сушіння, зберігання та відвантаження споживачеві. Загальна потужність зерносушарок - 226 планових тонн на годину.

Про це повідомляє прес-служба Держагентства резерву України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100