реклама

реклама

Черкаські пляжі Пушкінський і Смілянський стануть відповідно Казбетським і Митницьким. Зміняться не лише назви (що наблизить найменування пляжів до назв місць їх розташування), а й якість облаштування зон відпочинку.

Стойко Про це під час нещодавньої прес-конференції повідомив керівник черкаського КП «Дирекція парків» Володимир Стойко.

– На пляжі Митницький уже розрівняно ландшафт, який до того мав досить крутий схил до води. Буде встановлено господарський будиночок для персоналу, вивчається питання про підведення мереж (електропостачання, водопостачання, водовідведення). Також на пляжі буде встановлено роздягальні, парасольки тощо – це дасть можливість відпочивальникам почуватися на пляжі комфортно. Також встановлять рятувальну вежу, обладнають для рятувальників зручні умови праці, – пояснив Володимир Стойко.

На всіх пляжах вже проведено очищення піску, його підгортання з акваторії (що дає можливість не так швидко розвиватися «зелені» у воді).

– На пляжі Казбетський буде облаштовано три майданчики для волейболу, які відповідатимуть міжнародним нормам. І, якщо встигнемо, то в червні там навіть проведемо міжнародний чемпіонат, – пообіцяв директор підприємства.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Вова 09.05.2018 10:47
Просто вони не місцеві і для того щоб розуміти де знаходяться дають свої назви.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Шарафутдінов Еркін. 09.05.2018 07:53
У наших чиновників якась серйозна манічка все перейменовувати . Зупинитися не можуть. Це їм доставляє якесь патологічне задоволення. Але ж кожна зміна назви потребує грошей і немаленьких. З нашої кишені. Мож якщо це буде робитися за кошти чиновника, то нехай бавляться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Gostь 09.05.2018 05:24
Правильно, надо работать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100