реклама

реклама

Автомобіль HONDA, що перебуває в розшуку, та ВАЗ з перебитим номером кузова виявили днями в сервісному центрі МВС у Черкасах.

3 (1)

Про це повідомляє прес-служба установи.

Автівку з перебитим номером кузова виявили під час проведення реєстраційної операції в територіальному сервісному центрі МВС 7141 міста Черкас.

До ТСЦ звернувся житель міста Верхівцеве Дніпропетровської області з питання зняття з обліку автомобіля «ВАЗ21093». В ході експертного дослідження транспортного засобу фахівці встановили, що фрагмент номерної панелі з ідентифікаційним номером кузова змінено поза умов заводу-виробника шляхом вварення.

Неприємною новиною для ще одного автовласника з Черкас стало повідомлення про те, що його автомобіль «HONDA HR-V» значиться в розшуку. Чоловік придбав цю автівку по договору купівлі-продажу в Одесі та звернувся до сервісного центру Черкас для постановки його на облік.

Для з’ясування всіх обставин та проведення подальшої перевірки автомобіль та надані на нього реєстраційні документи передано до Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Про з’ясовані факти порушень повідомлено до територіального органу поліції, автомобілі та їх реєстраційні документи передано правоохоронцям для додаткового вивчення.

3 (2)

4

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100