реклама

реклама

Співробітники взводу супроводження в Черкасах під час перевірок виявили порушення в трьох іномарках.

Так, перевіряючи автомобіль «Мерседес» під керуванням жителя Іспанії, співробітники ДАІ виявили, що транспортний засіб перебуває на території України з порушенням митного законодавства.

Також затримано та доставлено на спеціальний майданчик тимчасового утримання інший «Мерседес», яким керував місцевий житель, оскільки номер кузова виявився перебитим.

У Каневі затримано «Фольксваген-Поло», комплектувальні деталі якого не відповідають записам в реєстраційних документах, а номер кузова переварений.

Управління ДАІ в Черкаській області просить черкащан бути уважним, купуючи автомобіль за дорученням, обов’язково звертатися до підрозділів РЕР для перевірки його номерних агрегатів за наявними базами, щоб уникнути неприємних випадків, інформує прес-служба установи.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Городянин 22.02.2012 03:52
ось мені цікаво, як ДАІ могли виявити порушення митного законодавства, якщо повноважень в них робити цього немає... Вони що прикордоники?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Цікавий 10.02.2012 16:16
"купуючи автомобіль за дорученням, обов’язково звертатися до підрозділів РЕР" - а вас до податкової здамо, як ухилянтів по сплаті податків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100