реклама
Sucurity Police

реклама

Через сьогоднішню трагедію у Золотоноші – пожежу в приміщенні «Національної лотереї», під час якої загинула одна людина і тяжко травмовано двоє, міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський скликав сесію міськради.

32169452_2069633623308668_4940367435954913280_n

Як інформує видання «Про все», сьогодні в місті відбулася нарада за участі структурних підрозділів, представників силових структур та директора музичної школи, приміщення якої постраждали внаслідок пожежі.

Причиною пожежі, яка знищила приміщення лотереї та пошкодила підлогу в 2 приміщеннях музичної школи, став підпал. Наразі ведеться розслідування, в ході якого з'ясовують, хто та з якої причини підпалив приміщення.

Водночас було встановлено, що будівля, в якій була розташована лотерейна зала, є приватною власністю, і власник надає приміщення в оренду.

Вже у понеділок, 14 травня, о 10.00 в Золотоноші  відбудеться відкрите пленарне засідання сесії міськради, на яке будуть запрошені усі власники будівель, в яких розміщено лотереї.

На сесію запрошується і громадськість, яка зможе поставити питання і міській владі, і власникам будівель, і правоохоронцям.

Нагадаємо трагедія сталася сьогодні близько 4 години ранку.

Як повідомляє «Златокрай», свідки бачили, як невідома особа, одягнена в темний одяг і кепку, кинула так званий «коктейль Молотова» у вітрину. Вмить приміщення зайнялося, як сірник. За чутками, працівники почали гасити вогонь самотужки, через що втратили дорогоцінні хвилини для власного порятунку. Коли зрозуміли, що самі не впораються, викликали рятувальників.

– Сьогодні вранці підпалили ігровий зал. Звідти пожежа перейшла на музичну школу, згоріло 400 квадратних метрів даху, вигоріла сцена і два класи. Внизу приміщення вигоріло повністю. Наразі є загиблий і двоє постраждалих: одна особа має 90% опіків, лежить у реанімації, інша – 40% - у травматології. Ймовірна причина – підпал. Магазини «Дарунок» і «Чайка» залиті водою, постраждав кіоск з квітами. Проводиться евакуація матеріальних цінностей. Була велика площа горіння: вогонь гасили три автомобілі служби ДСНС, за підвищеним номером виклику залучався аварійно-рятувальний загін спеціального призначення з Черкас – 8-тонний «КаМАЗ». Працювали з двох-трьох напрямків, досі гасимо залишки, – прокоментував ситуацію начальник 8 ДПРЧ Вадим Капля.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Регіональна Тальнівщина 11.05.2018 19:04
Голосуйте за Ляшка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Чорнобаївець 11.05.2018 17:56
От не треба в пристойні приміщення - Музична Школа, впускаим лихварські контори.
Мстились "гральному залу" - спалили школу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100