реклама

реклама

Подача блакитного палива до газорозподільних станцій “Золотоноша” та “Дмитрівка” припинятись не буде. Про це йдеться в офіційному листі Золотоніського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів. Причина – дострокове завершення ремонтних робіт на магістралях “Уренгой-Пономари-Ужгород” і “Прогрес”. Повідомлення було оприлюднене сьогодні, чим неабияк змусило порадіти місцевих, котрі давно готувались до триденної відсутності газу.

Тим часом сусідня до газовиків структура – “Черкасиобленерго” – попередила сьогодні про ймовірні пориви ліній електропередач та пошкодження електричних опор. Така загроза існує через погіршення погодних умов, сильний вітер, зливи та град на території Черкащини.

GRS-200x200

У разі виявлення пошкоджених об’єктів електромереж, енергетики закликають у жодному разі не наближатися до них та не намагайтеся усунути пошкодження самотужки. Натомість, просять негайно повідомляти про небезпеку за цілодобовим номером колл-центру – (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57. Звернутись також можна до диспетчерської служби району електричних мереж – (04737) 5-33-40, до управління ДСНС – 101, або до міської ради – 5-21-72.

Вчорашня ж негода вже встигла завдати чимало клопоту для Золотоноші. Про це сьогодні на щотижневій нараді комунальників розповів директор ТОВ “380 В” Владислав Восколович. За його словами, на деяких кварталах зафіксовано пориви ліній електропередач. Відновлювальні роботи вже тривають.

Як повідомляють у міській раді, на цій же зустрічі начальник УЖКГ Олександр Флоренко зазначив, що нині розпочався капітальний ремонт вулиці Нагірної. Сьогодні також відновлено роботи на напірному колекторі. Шляховики готують піщано-щебеневу подушку і найближчими днями розпочнуть асфальтувати.

Крім того, посадовець наголосив, що водії масово порушують пра в районі школи № 3. Щоб посилити контроль на цій ділянці, очільник комунальників має намір звертатись до поліції. Шляховики ж планують проведення інвентаризації дорожніх знаків. Розпочнуть з доріг, які пролягають біля освітніх закладів. Багато знаків викрадено, деякі обірвав вітер, деякі з часом втратили вигляд.

Про це інформує сайт zolotonosha.ck.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100