реклама

реклама

Державна екологічна інспекція у Черкаській області при проведенні планової перевірки встановила факт самовільного користування підземними водами комунальним підприємством «Комунальник-М», що обслуговує жителів смт Маньківка Черкаської області.
logopng

Водокористування майже два з половиною роки здійснювалось без спеціального дозволу, що порушує вимоги ряду статей Водного Кодексу України. Внаслідок незаконного водокористування державі завдано шкоду в сумі 547,6 тисячі гривень.

Рішенням Господарського суду Черкаської області задоволено позов Державної екологічної інспекції у Черкаській області до КП «Комунальник-М» щодо стягнення збитків, нанесених довкіллю, в повному обсязі. Крім того, підприємство змушене сплатити і судовий збір. Сторони процесу мають право подати апеляційну скаргу у двадцятиденний термін.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Черкаській області.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Мрак 15.05.2018 09:25
Ідіоти! Браконьерів в лісах та на Дніпрі ловіть! А вони за скважину нагнули! Ви ще по дворах почніть ходить і рахувать дерева біля хат людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Роман 15.05.2018 00:48
«задоволено позов Державної екологічної інспекції у Черкаській області до КП «Комунальник-М» щодо стягнення збитків, нанесених довкіллю, в повному обсязі» - це закачати всю вибрану воду назад, чи як? Чи це еколухам грошей заплатити? А вище писали, що «Внаслідок незаконного водокористуванн я державі завдано шкоду в сумі 547,6 тисячі гривень.» То ви вже якось розберіться, кому шкоди завдали, державі чи довкіллю? Якщо державі - то чому вимагали «стягнення збитків, нанесених довкіллю»? Якщо довкіллю - то до чого тут гроші? Я щось не второпаю...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100