реклама

реклама

Черкаська міліція викрила фірму, яка через мережу Інтернет продавала наркотики. Про це УКРІНФОРМу повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Черкаській області. Як розповів начальник обласного управління МВС Валерій Дерновий, зареєстрована у Києві фірма під виглядом продажу медичних препаратів реалізовували наркотик "афганка".

"Перед оперативниками стояло завдання встановити весь ланцюжок надходження наркотиків до України та виявити, куди йдуть грошові потоки від цих кримінальних оборудок", - сказав В.Дерновий.

За його словами,спецоперація тривала протягом трьох місяців. Наркоторговці діяли обережно і довго не йшли на контакт, що ускладнювало роботу правоохоронцям. Щоб не злякати поставщиків, було вирішено зробити мінімальну закупку - 20 грамів "афганки". Під час цієї операції міліція затримала двох чоловіків, один з яких - мешканець Черкас - входив до складу злочинної групи.

Як з'ясувалося, зазначена "медична" фірма пропонувала покупцям п'ять видів наркотиків, які, за висновком експертів, відносяться до групи важких.

Порушено кримінальну справу. Проводиться слідство, зокрема, встановлюються оптові канали збуту наркотиків через Інтернет в інших областях країни.

Як повідомляли раніше ЗМІ, наприкінці червня Президент Віктор Янукович розкритикував роботу правоохоронних органів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Він приніс на засідання марихуану і кокаїн, заявивши, що співробітники Адміністрації Президента змогли купити ці речовини в інтернет-магазині.

Джерело: інформагентство "УКРІНФОРМ"


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100