реклама

реклама

На сайті Черкаської міської ради зареєстровано петицію з проханням ввести пільговий проїзд у маршрутних автобусах для студентів.

5af967f2b3a7c

– Згідно з чинним законодавством України студенти вищих навчальних закладів, які навчаються за денною (очною) формою навчання, мають право на пільговий проїзд у транспорті. Наразі в Черкасах студенти можуть безкоштовно користуватись тролейбусами, але значна їх частина використовує автобуси. Черкаські перевізники автобусних міських маршрутів не дають студентам такої можливості, – йдеться в петиції.

Виходячи з цього, автори петиції звертаються до міської влади міста Черкаси з проханням ввести безоплатний проїзд в автобусах студентам денної форми навчання за пред'явлення студентського квитка на період навчального процесу.

Наприклад, з 07:00 до 09:00 та з 13:00 до 15:00, щоб студенти мали змогу дістатися до навчальних закладів і додому — часові рамки дії безкоштовного проїзду установити, взявши до уваги початок і кінець занять в навчальних закладах міста.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Volodimir Rebel 17.05.2018 11:00
Часто спостерігаю таку картину: маршрутка їде напівпорожня,а пенсіонери чекають тролейбуса,і всім погано,а чого не можна в маршрутці возити пенсіонерів за півціни,і водієві якась копійка і пенсіонеру по-кишені?...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 ХХ 17.05.2018 09:09
Я розумію, що є Закон "Про вищу освіту",який надає право на пільговий проїзд студентам. Але чим гірші учні шкіл,ліцеїв, коледжів та технікумів денної форми навчання, які також не заробляють грошей, а платять в автобусах повну вартість. Автобуси-це приватні перевізники, мета роботи яких - ПРИБУТОК. Не думаю, що влада вкаже їм скільки грошей брати за проїзд з дітей та молоді. Нехай би ввели для них 50% по учнівським та студентським квиткам. Взагалі, треба, щоб міська влада ввела комунальні автобуси в пікові навчальні години по всім напрямкам міста та надала пільговий проїзд всім, хто навчається.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Ольга 17.05.2018 09:04
Ага, і пенсіонерам теж, і вагітним, і інвалідам...Якась фейкова ідея. Хто буде наглядати за тими годинами, коли можна їхати по пільгах? Скільки на це треба грошей, якщо проїзд стане 5 грн.? Я не вважаю цю "благодійну акцію" на данний момент вчасною та доречною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Svoboda 17.05.2018 08:40
А оплатити це з власної кишені, а не перекладати на всю громаду прохачі не хочуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100