реклама
Sucurity Police

реклама

Незаконне заволодіння автомобіля хлопець вчинив в одному із районів міста Черкаси. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України. Поліцейські володіють інформацією про причетність затриманого ще до 4 фактів викрадення автомобілів.

До чергової частини Черкаського відділу поліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що його автомобіль викрали. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Заявник надав правоохоронцям опис свого авто. В ході проведення пошукових заходів, працівники поліції відшукали викрадений автомобіль неподалік від місця крадіжки. Оглядом місця події поліцейські виявили в середині машини речі та мобільний телефон, які могли належати підозрюваному. Провівши ряд оперативних заходів, правоохоронці встановили особу причетну до вчинення незаконного заволодіння вказаним автомобілем. Ним виявився 23-річний житель Луганської області. Молодик зізнався у вчиненому. Розповів, що вчиняв крадіжки автомобілів неодноразово, шляхом підбору ключа, які потім перепродував в Черкаському районі.

На цей час правоохоронці володіють інформацією про причетність чоловіка ще до 4 епізодів його кримінальної діяльності. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100