реклама
Sucurity Police

реклама

На сайті Черкаської міської ради зареєстровано петицію з проханням відремонтувати дорогу по вулиці Пастерівській – від перехрестя з вулицею Нарбутівською до проспекту Хіміків в обох напрямках.

5afe85527bbbd

– Від імені всіх небайдужих черкащан звертаюсь до керівництва міста та відповідальних осіб з ВЕЛИЧЕЗНИМ проханням ТЕРМІНОВО провести ремонт дороги по вулиці Пастерівська, зокрема на відрізку від перехрестя з вулицею Нарбутівською до проспекту Хіміків в обох напрямках, – звертається ініціатор петиції Артем Агапов. – Стан дорожнього покриття в цій частині перебуває в аварійному стані, сотні транспортних засобів страждають від жахливого стану цієї дороги. Вулицею проходять два міські маршрути - № 9 та № 29, незадовільний стан автошляху щодня ставить під загрозу здоров'я та життя водіїв та пасажирів як маршрутних автобусів, так і приватних автовласників. Прошу подбати про безпеку жителів міста та негайно провести ремонту цієї ділянки дороги по вулиці Пастерівська.

Нагадаємо, черкащани ще у березні вже реєстрували петицію з проханням відремонтувати вулицю Пастерівську. Тоді петиція набрала необхідні 250 голосів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Alex 21.05.2018 16:27
Черкаси скочуються до рівня Сміли по дорогах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Alex 21.05.2018 16:26
Це дісно жах, проїхати містом не можливо!

ВСІ міськи дороги потребують ремонту!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Fox 21.05.2018 10:22
з таким проханням треба щоб усі мешканці міста звернулися до цієї влади, бо дороги просто ЖАХ! Неспроможня влада міста нічого не робить для цього!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100