реклама

реклама

15 травня ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» отримав Міжнародний сертифікат зі Швейцарії, що підтверджує високий рівень якості та безпечності продуктів, які випускає та реалізує підприємство.

IMG_20180516_112205 Про це повідомляють у Золотоніській міськраді.

«Food Safety System Certification 22000 є надійною схемою аудиту та сертифікації системи менеджменту безпеки харчових продуктів в харчовому ланцюзі постачань, яка заснована на стандартах ISO, визнаних на міжнародному рівні. Сертифікатом FSSC 22000:2015 наше підприємство підтвердило, що всі вимоги системи безпечності управління харчових продуктів виконуються і, відповідно, вся готова продукція є якісною та безпечною для людини. Це дає нам можливість укладати угоди з багатьма країнами, а також дотримуватися вимог низки міжнародних роздрібних мереж і провідних харчових брендів», — зазначив Генеральний директор ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» Владислав Кулініч.

В Україні таку атестацію пройшли всього декілька підприємств, серед них – золотоніське. Сертифікат враховує не лише якість продукції, а й якість сировини, відповідні вимоги до зберігання, пакування, перевезення продукції, умови праці на підприємстві, контроль за безпекою на виробництві, дотримання екологічних норм.

За минулий рік золотоніські молочні продукти експортували в 29 країн світу. На ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» вже давно існує державна система безпечності управління якості харчових продуктів. Яка була впроваджена в березні 2012 року спеціалістами ДП «Черкасистандартметрологія». Окрім того, з 10 січня 2016 року ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат» має право на експорт своєї продукції до країн Євросоюзу.

«Золотоніський маслоробний комбінат» сертифікувала Швейцарська компанія SGS – світова компанія, яка сертифікує 140 країн світу. При роботі із зарубіжними партнерами інспектори зазначеної компанії проводять аудит партії продукції, яку експортують, для маслоробного – це щоденна практика.

Отриманий сертифікат є гарантією якості продукції при партнерстві з іноземними компаніями. Ще рік назад підприємство вперше пройшло перевірку FSSC 22000, до того мали сертифікати ISO. Однак, на досягнутому не зупиняються – удосконалюють не лише якість своєї продукції, а й щоразу долають нові щаблі аудиту та сертифікації.

Окрім того, на комбінаті сертифікують і працівників для підвищення кваліфікації та удосконалення умінь. Крім внутрішньої сертифікації та підтримання рівня обізнаності персоналу, допомагають розширювати кругозір працівників комбінату Всеукраїнські компанії, що спеціалізуються на цільових семінарах та майстер-класах.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100