реклама

реклама

Більше 60 юних переможців Всеукраїнських олімпіад та конкурсів має цього року Черкащина. Цей результат – найкращий за останні роки. Сьогодні юні інтелектуали з усієї області зібрались разом із викладачами, рідними й друзями в Будинку рад. Тут традиційно отримали заслужені нагороди від обласної влади.

 

222

Учасниками IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів стали представники 7 районів і 5 міст області – загалом 67 осіб, 38 із яких – переможці. Між тим, інноваційні школи мають 12 переможців.

На Черкащині зростає й престиж Малої академії наук. Про це свідчить значна кількість наукових робіт, виконаних на високому рівні. Це: комп’ютерні науки, хімія й біологія, літературознавство, фольклористика, мистецтвознавство. Цьогоріч взяли участь у конкурсі 45 представників із області, 26 з яких стали переможцями.

1-011

Перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, вітаючи юнаків та дівчат, зауважив:

– Ваші теперішні перемоги – це фундамент вашого успішного майбутнього. Пам’ятайте це! Адже сьогодні наша держава особливо потребує освіченої, сучасної, креативної та ініціативної молоді, котрій розбудовувати країну. Письменник і філософ Мирослав Доченець сказав: «Коли боїшся – не роби, робиш – не бійся, зробив – не шкодуй». Тож, ні в якому разі не шкодуйте про те, що, готуючись до конкурсів, втратили вільний час. Адже нині ви є взірцем для своїх ровесників, гордістю – для своїх батьків, викладачів, ваших рідних міст, районів, у цілому держави. І ваші результати є цьому підтвердженням.

115

Віталій Володимирович зауважив, що сьогодні одним із головних завдань обласної влади є саме інвестиції в освіту, тобто – в майбутнє.

– Розвиваємо школи, удосконалюємо професійно-технічну освіту, залучаємо роботодавців, створюючи перспективи для подальшого працевлаштування молоді. Працюємо над тим, аби ви обирали навчання не за кордоном, а в рідних навчальних закладах, які сьогодні мають змогу дати вам гарні знання, – звернувся до дітей перший заступник.

Віталій Володимирович також висловив вдячність батькам і викладачам, які доклали максимум зусиль для того, аби виховати таких талановитих дітей.

Потому спільно з начальником управління освіти і науки Черкаської ОДА Валерієм Данилевським вручили юним переможцям та викладачам Дипломи та мотиваційні презенти.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Савр 22.05.2018 22:53
Цікаво,скільки переможців у 9 школі,куди вбухали купи грошей?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100